Gezocht Energie Ambassadeurs in Kootwijkerbroek

Gezocht: Energie(ke) ambassadeurs!

Barneveld werkt hard aan een duurzame toekomst. We streven naar een lager energieverbruik en meer duurzame energieopwekking in de gemeente. Het is onze ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. We zetten daarom actief in op schone en betaalbare energie. We willen dit graag samen met jou doen. Daarom is de gemeente Barneveld op zoek naar energie-ambassadeurs in Kootwijkerbroek.

Wat is een energie-ambassadeur?
Het zelf opwekken van duurzame energie heeft enorm veel voordelen. En wie kan je beter laten zien en vertellen wat de voordelen zijn dan je eigen dorpsgenoot? Energie-ambassadeurs zijn inwoners van de gemeente Barneveld die enthousiast zijn over isolatie, zonnepanelen of andere energiemaatregelen in hun huis en die hun ervaringen met andere buurtbewoners willen delen.

Enkele voorbeelden.

Op de nieuwe duurzaamheidssite van de gemeente staan verschillende verhalen van energie-ambassadeurs. Kijk op https://duurzaam.barneveld.nl/ en klik op ‘Duurzame verhalen’.

Nieuwe ambassadeurs krijgen een gratis training aangeboden.

Meer info en aanmelden

Wil je meer informatie of wil je je meteen al aanmelden, neem dan contact op met Catrinus Nouta, coördinator van het Energieloket van de gemeente Barneveld, op energieloket@barneveld.nl of telefoonnummer 0342-495450.